4 snadné tipy pro přípravu ledových kávových nápojů doma

Kávový průmysl prosperuje, protože ledové kávové nápoje získávají na popularitě.

Podle National Coffee Association se počet Američanů, kteří pijí ledové kávové nápoje, zvýšil z 20 procent v roce 2003 na 29 procent v roce 2004. Po popularitě cappuccinos a mocha lattes zákazníci objevují, že káva je stejně chutná - a ještě více osvěžující - když se podává studená.
Ledovou kávu lze snadno připravit jako ledový čaj. Různé možnosti, jako jsou aromatické sirupy, studené mléko, čokoláda a koření, vám umožní vytvářet osobní kávové směsi, které jsou stejně chutné jako ty, které se podávají ve vaši oblíbené kavárně.
Nápoje jako ledová vanilková moka, ledová káva s rumem a ledové latte se dají snadno vyrobit doma. Zde je několik tipů pro přípravu osvěžujících ledových kávových nápojů.

* Do šálku nalijte nejprve aromatický sirup. Přelijte vlažným espressem nebo běžnou kávou (bez zrn), poté přidejte led a doplňte studeným mlékem.
* Ochlaďte svůj oblíbený kávový nápoj kostkami ledu namísto vody z čerstvě uvařené kávy.
* Používejte stroj, který produkuje vysoce kvalitní kávu nebo espresso. Například Capresso CoffeeTeam Luxe mele kávová zrna těsně před vařením a umožňuje vám kontrolovat sílu vaší kávy.
* Buďte kreativní. Přidejte si k ledovým kávovým nápojům šlehačku, čokoládové hoblinky, muškátový oříšek nebo skořici.

Káva

Káva



Komentáře